small pad

Historie

small pad
linje
 

 

1978

Moi MC ble stiftet. Navnet på klubben var først "Thornado Motorcycle Club", men ble senere forandret til vårt nåværende navn.


1979

Vi flyttet inn i det første klubbhuset i lokalene til Shell stasjonen på Moi.


1988

Vi flytter inn i nye lokaler i kjelleren til Dalane Elverk. Der har vi ved flere anledninger pusset opp/utvidet lokalet, og har i dag et flott klubb lokale av høy standard. Det inneholder verksted, ekstra plass til vinterlagring, toalett og ett flott oppholdstrom med "bar" og kjøkkenkrok.


1998

Feiret klubben sitt 20 års jubilé med å arrangere sitt første mc treff, Tronås Treffet. Treffplassen, Klubben Camping, er en idyllisk perle like ved Tronåsen. Tronåsen var i sin tid en del av Rally Monte Carlo (1931), og fellesturen på Tronås Treffet går over her. Tronås Treffet blir arrangert 1. helgen etter 17. mai, På treffet samles det 2-300 mc folk hovedsakelig fra Sørlandet/Vestlandet, men vi pleier også å ha besøk av en gjeng fra Danmark, Treffet er for øvrig det eneste med "fellestunnel"!!!!

Mc klubben arrangerte i flere år, i samarbeid med kommunen, en mekkeklubb for ungdom. Vi har også påtatt oss arrangør arbeid ved flere anledninger, som rusfrie arrangement, og "venners venner fest".


2002

Arrangerte vi det 5. Tronås Treffet.


2003

Feiret klubben sitt 25 års jubilé, feiringen ble lagt sammen med årets Tronås Treffet.


2005

Moi mc klubb består i dag (august) av 31 medlemmer, de fleste "voksne" familiefolk. Den eldste er 71 år, vi har også medlemmer som kommer fra USA, Skottland og Holland. Vi har fast medlemsmøte siste torsdag i mnd. Klubblokalene blir flittig brukt i vinterhalvåret - våren og sommeren kjører vi sykkel.....!


Generelt

Moi mc klubb er representert ved en stor del av treffene rundt omkring, men vi kan dessverre ikke få med oss alle.... Hvert år har vi "fellestur" til Danmark, på treff hos vår vennskapsklubb; FARSØ MC KLUBB. Anbefales!
Sesongen avslutter vi med en "høsttakkefest", der inviterer vi frivillige som var med og hjalp oss på årets treff. Julebord arrangeres i nov/des. Ellers prøver vi å få til en sammenkomst/fest en gang i mnd i vinterhalvåret.


startside

 
©2008 Moi-MC
mail to webmaster
sist endret 05-Apr-2008